Gå med i olika blogglistor

Anmäl din blogg till blogglistor

Om du har en blogg är det nästan en självklarhet att gå med i en eller flera blogglistor. Med en blogglista kan du se hur du ligger till i jämförelse med andra bloggar i samma ämne. De flesta blogglistor är nämligen kategoriserade.

Fördelar med blogglistor

Nu är det inte bara till för att se sin placering i de listor man anmält sig till utan det är även en inlänk till din blogg där du förhoppningsvis fått välja din egen ankartext.

En annan fördel, förutom inlänkarna, är också att du får besökare från dessa listor. Andra som är intresserade av samma ämna kommer troligtvis att klicka på din blogg om den ligger tillräckligt högt upp. Ju fler besökare du får till din blogg ju högre upp på listan kommer du att hamna och ju högre upp du är på listan ju fler besökare från den blogglistan kommer du att få. Det blir som en snöbollseffekt.

Blogglistor

3 Comments

  1. Tack för en ren och snygg design! Oerhört lättnavigerad och lättfattligt skriven blogg.

    Kika gärna in på min blogg och se om du gillar den. Jag tycker det ibland kan vara svårt att skilja på business och fritid.

    MVH,
    Stefan ägare till Biomassage.se

  2. Måste hålla med ovanstående kommentar! Gillar din design skarpt! Har hållit på mycket med WordPress, men är inte så designinriktad utan mer teknikinriktad (det syns nog på min blogg :)) Min blogg är inte så snygg:)

Leave a Reply