Olika affiliatenätverk

Att gå med i olika affiliatenätverk och sen lägga in länkar och grafik på sin hemsida till olika tjänster och produkter i dessa affiliatenätverk kan verkligen löna sig. Med lite eftertanke bakom dessa länkar kan det vara en stor del av en hemsidas inkomst.

Olika affiliatenätverk

Tradedoubler
Tradedoubler TradeDoubler är ett svenskgrundat företag och Sverige var också den första marknaden som de lanserade sina tjänster på år 1999. Idag är TradeDoubler ett europeisk prestationsbaserat digitalt marknadsföringsföretag som erbjuder ett stort urval av produkter och tjänster för att optimera din kapitalavkastning. Med huvudkontor i Stockholm, Sverige kan de stoltsera med en unik europeisk räckvidd med kontor i 18 länder och närvaro i ytterligare två europeiska länder.
TradeDoublers hemsida

Zanox
Zanox Zanox är är ett tyskt företag med huvudkontor i Berlin. De är enligt sin hemsida global marknadsledare inom prestationsbaserad onlinemarknadsföring. Företaget utvecklar integrerade, resultatbaserade försäljnings- och reklamplattformar. De grundades år 2000 och har omkring 275 anställda på huvudkontoret samt i filialerna som finns i bland annat Sverige.
Zanox hemsida

Double
Double DoubleNet är en innovativ leverantör av marknadsföringstjänster över Internet. De förser dagligen tusentals svenska webbplatser med webbannonser. Double.net (Double.se) etablerades 2004 i Göteborg och är idag en av Sveriges ledande aktörer inom affiliate-marknadsföring. De blev aktiebolag år 2006 och idag är DoubleNet en mycket snabbt växande aktör med en stadig tillväxt och stor fokus på deras samarbetspartners.
Doubles hemsida

Affiliator
Affiliator Affiliator.com grundades 2006 med mål att bli ett av Europas ledande affiliatenätverk. Genom Affiliators prestationsbaserade lösning matchas annonsörer som vill öka sin försäljning via internet ihop med webbplatsägare som vill öka sina annonsintäkter. Affiliator ägs av börsnoterade Getupdated Internet Marketing AB som erbjuder kostnadseffektiva lösningar inom områderna.
Affiliators hemsida

Leave a Reply