Del 10 – Länkkataloger

Denna artikel är en av 13 delar i en artikelserie om hur du skapar en hemsida för att tjäna pengar. Klicka här om du vill läsa artikelserien från början.

Länkkataloger eller inte?

De tvistas mycket om detta med länkkataloger. Vissa tror att det inte gör någon skillnad samtidigt som andra tycker att det är en självklarhet att registrera sig i länkkataloger. De olika uppfattningarna om detta är bara gissningar och det är inte någon som vet idag vad som är rätt eller fel, om du inte jobbar med Googles algoritmer det vill säga.

Det är upp till dig att bestämma om du tror tiden det tar att gå med i dessa kataloger är värt mödan.

Om du bestämmer dig för att använda länkkataloger, registrera dig till 3st länkkataloger i veckan. Det är likadant här som med att publicera artiklar. Du får inte få FÖR många inlänkar till en helt ny sida på en gång. Det kommer få Google att bli misstänksam och du kan i värsta fall hamna långt ner i sökresultaten.

Här hittar du många förslag på Svenska Länkkataloger

Del 11 – Skaffa inlänkar

One comment

  1. Länkkataloger gör faktist ganska mycket nytta. Gjorde ett test förut med en sida och skaffade enbart länkar via länkkataloger.

    Efter ca 2-3 veckor började det inkomma ett antal mail från olika kataloger att länken var godkänd och därefter började även placeringar att bli bättre och bättre.

    Så enligt min mening så är det inget som skadar i alla fall.

    Happy blogging / Crille

Leave a Reply